Hej!
Usch, vilken natt. 
Igår visade det sig att jag hade 38 graders feber närmare 39 och jag kände mig så risig. När jag sedan gick och la mig var febern borta, himla skönt. Somnade jättesent för bara frös, trots täcke, filt och tjocka strumpor. Vaknade sen halv fyra, sov oroligt, vaknade halv sju och kunde inte somna om. När jag sen kollade tempen imorse var febern tillbaka och pendlar fortfarande mellan 38-39 grader. Inte alls kul. :(

Så idag blir en väldigt lugn dag. Jag ligger just nu nerbäddad i sängen med BTS nya album i öronen, så otroligt bra, och här stannar jag nog hela dagen. Tänkte fixa lite med blogginlägg, lära mig min kamera och så. :) Det värsta med att vara sjuk för mig är att jag inte kan dansa. Jag dansar och tränar i stort sett varje dag och när jag vaknar tidigt på helger (som jag alltid gör nuförtiden, haha) brukar jag gå upp och träna, men nej, inte denna helg. Segt. :( Åh, jag blir så rastlös, haha.

Hoppas ni hade en trevlig Valborgsmässoafton och att ni får en bra första maj! Tänk att det redan är maj, jag fyller 17 år om bara 19 dagar, vart tog tiden vägen egentligen?!

Vi hörs, kram!



Josefine

Krya på dig!

sv: Tack desamma :)

Emma Grann Fotografi

Men oj, krya på dig!

Stina

Usch vad jobbigt att vara sjuk. Hoppas det blir bättre, krya på dig :)

Mikaela

Tråkigt att vara sjuk! Krya på dig!

Sv: Det var gott! Och ja, jag hade också gärna följt med till Disneyland. ;)

Vanessa andersson

Åh jag fyller också snart 17 år :)

Emilia Åkerberg

Usch, aldrig kul att ha feber. Du får krya på dig fina du! :) Kram

Erica

Segt att vara sjuk.. :( ..hoppas du mår bättre snart! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress