Hej!
Gårdagen var himla härlig, men fullt upp, därav den låga och sena uppdateringen. Först fika med släkten hela dagen och sen kom Tilda hit på kvällen och sov över till idag (jag har studiedag idag och imorgon) och det var som vanligt jättekul! ♥ Vi blev typiska tjejiga och fixade naglarna, körde en jättekul danslek om man älskar att nörda dans som oss, haha, skrattade, fangirlade, pratade om allt och inget och somnade en aningen för sent... Otroligt härligt var det i alla fall, och jag uppskattar min vän något otroligt. ♥
 
Idag vaknade vi förvånansvärt tidigt och käkade frukost och sånt. Det roliga med mig är att när jag sover alldeles för lite får jag världens överskottsenergi och börjar dansa runt och allt, haha, vilket resulterade i att vi båda dansade runt hej vilt i vardagsrummet. Det måste varit en rolig syn för grannarna! Dagen idag kan ju summeras med väldigt mycket dans, skratt och ännu mer prat och fangirling. Så typiskt oss.
 
Efter en kvällspromenad med mamma förbi stallet, en dusch och ordentligt ansiktsvård börjar jag känna mig som en människa igen och känner ändå att det ska bli skönt att somna ikväll. :)
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan! ♥
 
Så har vacker var himlen när jag och mamma var ute. 
 


 
 
 
 
 
Sara

Låter som riktigt bra dagar :)

Klara Andersson

skönt med kvällpromenad!

emelie andersson

Det låter som du hade en perfekt dag med din kompis :) precis som det ska vara.

sv: ja den kommer nog bli toppen :D

Linn Strömberg

Ohh, vad är det för spännande danslek? :D

F E L I C I A

såå mysigt med tjejkväll! Det behövs verkligen ibland! :)

Boel

Låter himla härligt haha :D

Sv: Det var det :)

Hanna Andersson

Så fin bild! :)

Sarah

Va skönt me studiedagar :)

Siri |Diabitfit|

Låter som en rolig kväll :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress