I torsdags körde min grupp vår terminska (?) hopplektion!
Som tidigare nämnt går jag i dressyrgrupp och hoppar därför inte var tredje vecka som de övriga grupperna gör. Dock vill även dressyrryttare hoppa i mellan åt och då brukar vi köra en gång per termin ungefär för att inte förlora känslan helt. :) 
 
Senast vi gjorde det hoppade jag Blackburn då min sötnos Gypsy var hopprädd. Nu har hon blivit säkrare och eftersom vi känner varandra så bra så fick jag hoppa henne den här gången, och jag ville inte hoppa någon annan heller. Vi skulle ta oss igenom det tillsammans och jag bestämde mig för att peppa henne till max! Vi värmde upp och i och med att vi skulle hoppa en ganska snäv bana körde vi mycket svängar. Hon var väldigt stel i höger sida och med tanke på att hon är lite hopprädd går hon och spänner sig onödigt mycket. Mycket jobb med att få henne avslappanad blev det.
 
Sen började vi hoppa fram och det var en upplevelse, haha. Hon hoppar så gulligt, har en helt egen stil. Det ser ju inte vackert ut, men över tar hon sig. ^^ Vi hoppade lite olika hinder och vägar som sen sattes ihop i en bana. Jag är väldigt nöjd med lektionen! Det känns så bra att höra min ridlärare säga att jag och Gypsy verkligen passar tillsammans och har hittat förtroende för varandra. Jag peppade Gyspy, hon gjorde sitt bästa, vi i gruppen peppade varandra och hade så otroligt kul! Underbart. ♥
Josefine

Kul att det gick bra!

sv: Tack så mycket :)

Mikaela

Kul att det gick bra :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress