13 mars 2015

Galoppombyten.

Hästar

Som jag trodde igår blev det innelektion för min del, men jag klagar inte. Jag såg fram emot att åka tidigare till stallet och börja värma upp henne på utebanan innan lektionen nu när den äntligen är torr och det inte var supermörkt, men det blev ju inte riktigt så. Hon gick nämligen lektionen innan, något hon inte har gjort på superlänge, haha. Blev lite chockad när jag kom och såg att hon inte stod i stallet. 
 
Vi jobbade i alla fall på galoppbyten denna gång och efter uppvärmningen i alla gångarter och på olika spår, flyttade vi in dem innanför spåret och började rida lite öppnor. Sen gick vi in i övning där vi saktade av till skritt, skrittade några steg, fattade galopp o.s.v. Sen började vi även fatta fel galopp för att påbörja bytena. I helhet tycker jag att det gick bra! :)
 
Hennes form var även otroligt fin. Vi fick jobba lite på den och efter kanske tjugo minuter och lite rejäla tempoväxlingar jobbade hon jättefint och böjde på nacken, höjde rygg och rumpa och trampade under sig. Otroligt fin och behaglig! Hon var även väldigt reaktionssnabb och kändes pigg och framåt. Fina häst. ♥
Linn Strömberg

Vad roligt :D Synd bara att hon inte var "ledig" som du hade tänkt dig

Erica

Låter så härligt att rida. Kommer ihåg att jag verkligen ville det när jag var yngre, men det blev aldrig av. Får prova nån gång. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress