I torsadags var det ridlektion igen på Gypsy och foksuet denna gång låg på rakställda hästar, något som är lättare sagt än gjort. Vi värmde upp som vanligt och jag tycker att jag hittade ett bra utgångsläge i skritten. Det blev ett bra läge som höll i sig och bara blev bättre och bättre, speciellt efter volterna i galopp.
 
Sen blev det skrittpaus och när jag sen samlade ihop henne tappade hon formen och vi hade lite problem med att hitta tillbaka till den, men det gjorde vi och hon la sig så fint i handen och kändes riktigt behaglig. Hon var också väldigt mjuk och följsam i sina sidor och lyssnade bra på mina hjälper.
 
Själva övningen var inte jätteavancerad utan vi jobbade mest med hästarna innanför spåret för att få bort dem från sargen, som hjälper dem att gå rakt, och med att vända över ridbanan. Det tycker jag gick rätt bra! :)
 
Nästa lektion är den sista för terminen och den ska jag faktiskt rida imorgon. Vi har fått flytta tiden p.g.a andra tillställningar, så jag ska alltså rida imorgon. Härligt att träffa min prinsessa så snart, men det känns väldigt jobbigt att det är sista lektionen. Jag ska försöka hälsa på henne så ofta jag kan. ♥
 
Tack också för alla fina kommentarer om dansen jag la upp igår, det värmer jättemycket! ^^
DirtyHeels

Det var riktigt gott :) Åh vad kul med hästar, gillar att rida jag med, men det var ett tag sedan nu

Emma

Vad kul att du får rida igen imorgon! :D Kram

Helen

Skönt med en ridtur

S A N N A♥

Vad tråkigt med bara en lektion kvar:)

Josefine

Kul att det gick bra tillslut :)

sv: Ja visst är de :)

ebba

svar: åh tack så jättemycket :)
kram

Emelie Andersson

Precis som du säger är det mycket svårare än vad det låter. Man är van att oftast ha dem antingen utåtställda eller innåtställda. Synd att det är sista lektionen i morgon, hoppas att den går bra så du får ett bra avslut på terminen :)

sv: ja det var hemskt, tyvärr såg man ju inte det då..

Anonym

Sv: tack så mkt :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress