Äntligen fredag och det verkar som att sommarvärme äntligen har kommit hit! Så underbart. ^^ Dagen har varit bra, det har inte hänt särskilt mycket. Det känns väldigt skönt med fredag. Jag har haft så mycket att göra den här veckan och känt mig trött hela tiden så ska försöka vila upp mig i helgen.
 
Dansen ska jag också försöka hålla mig ifrån någorlunda väl i helgen för känner att jag håller på att bli lite överarbetad i kroppen. Det har blivit mycket extraträningar inför uppträdandet o.s.v och jag har inte skött min vila särskilt bra och det känns, vilket är väldigt synd då jag har så mycket nytt jag vill lära mig och koreografera, haha. Nästa vecka ska vi i alla fall förmodligen uppträda en kortis igen på vår Humanist-dag, så då är det ju bra om jag är på gång. :) Ska göra mitt bästa för att vila, får nörda dance-practices istället, haha.
 
Angående filmerna så är de på gång! Showgruppens kanal är skapad och vår dance-practice version på "Good Boy" är redigerad och klar, den ska bara laddas upp, och jag håller på att redigera de andra. Ärligt talat är jag lite nervös för att ladda upp på Youtube, haha. Det är ju såpass kända låtar och det är ju mina koreografier, något jag har gjort. Det är ju rätt personligt. Upp ska de i alla fall! Det är bara lite svårt att ta steget, haha.
 
Hoppas ni får en fin kväll! ♥
Josefine

Bra och vila också :)

sv: Ja verkligen längtar supermycket!! :)

Emma

usch låter inge kul att vara överarbetad :/

milina.blogg.se

Underbart väder! Solat hela dagen :')

Emelie Andersson

sv: Ja det hoppas jag med, så himla tråkigt för jag är verkligen nöjd med min dator. :)

Josse

Hoppas du också får en bra kväll!

Linn Strömberg

Slår vad om att dina koreografier är GRYMMA! Var inte nervös :D

I Norrtälje har vädret varit så himla bra idag! 20 grader och jag har solat och blivit brun(are) <3333

Fanny

Gud vad kul att du ska ladda upp lite på Youtube! Jag har inte vågat komma tillskott med mina "riktiga videos" än men hoppas att jag kan fixa dem under sommaren. Jag tror det handlar om att ta första steget sen är det nog inte så farligt längre. :)

Jeanette

Jobbigt att känna sig överarbetad och trött, men på samma gång är det ju så roligt, hade samma i slutet av skolan fast med teatern. Vi övade och övade och man var konstant trött och slö men oj så kul det var! :)

Louise

Önskar dig en underbar lördag! ♥

Tilda

Såå skönt med sommarväder!

Emma

Så skönt med fint väder!! Skulle verkligen vara riktigt kul att se filmerna :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress