Godkväll! 
Tisdag idag och skola som vanligt. Vi hade idrott första lektionen och då vår lärare är sjukskriven är en av fotbolls-och idrottslärarna vikarie för oss. Vi körde boxning och det var riktigt roligt! :D Vi körde både teknik, styrka och pulshöjande, och oj, vilket överkroppspass det blev! Härligt. ^^

Idag var det även prova på-dag för nior på vår skola. Fullt med nior överallt var det som följde med de olika programmen. Nora, Stina samt några fler i klassen var ambassadörer för humanistprogrammetoch hade hand om några nior. ^^ Lite kul med lite extra liv och rörelse! 

Efter skolan blev det en sväng på stan. Hittade en tröja på rean på BikBok och fick ett "you only live once"-moment och köpte en bandana, haha. Varför inte passa på när det är billigt? Dagens två köp visar verkligen mina två stilar; väldigt "classy" och sofistikerad till vardags, men väldigt street och avslappnad i danssalen, haha. 

Jag vet att jag tjatar, men imorgon drar showgruppen äntligen igång! :D Jag är taggad till tusen! Imorgon är första träffen och då ska vi bara fika (perfekt med gratis fika från cafét för elevföreningar) och lära känna varandra. Ni får veta mer snart. ^^ 

Kram!





KEAMY

sv: Tycker jag med, och man kunde byta framsida och allt :D Javisst, hur praktiskt som hellst! Så länge man kommer ihåg att skriva i den ;)

Ida Lindborg ♡

åh boxning är så himla kul faktiskt!

Sv. Tack så hemskt mycket för din omtanke, det betyder så fruktansvärt mycket ♡ kramis

Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vad roligt med boxning:)

Boel

Låter som en bra dag :)
Spännande med showgruppen!

Har en likadan bandana :D

Sv: Åh men visst är det :)

Life of Johanna

Tävla gärna inne hos mig

http://lifeofjohanna.se/2015/january/tavling-i-samarbete-med-lugna-lyktan.html

Ber om ursäkt om du inte uppskattar tävlingstips!

N

Kul med shopping!

MADDISENJ.SE

vilken fin blus

Denise

Låter som om du har haft en riktigt bra dag! ♥

Emelie

Låter som en bra tisdag :D

Rebecca

Kul med prova på dag :)

Oh vad fin tröjan var :)

kaffehörnan

Snygg blus

Isabelle

Åh va kul! Och fina saker!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress