Hej!
Idag spenderades en fin dag med klassen vid Östersjön och skärgården. Vi åkte en tur som heter Ekobussen och vi gjorde lite olika stationer samt grillade korv och myste. Det var riktigt trevligt och vädret var jättevackert! ^^ Bilder kommer att komma!
 
Efter det träffade jag Frida i stan och vi fikade och hade det jättemysigt. Sen visade det sig att Sophie och Vilma satt på samma fik! Jag har inte träffat dem på jättelänge så vi satte oss vid dem och pratade bort några timmar. Väldigt trevligt! ^^
 
Imorgon fyller pappa år så då blir det firande på morgonen. Jag ska dock jobba mellan 10-16, det är Barnens dag så jag och Molly ska hålla i fiskdammen, så jag missar släktfirandet tyvärr. På kvällen ska vi i alla fall ut och äta hela familjen! :)
 
UNIQ hade ju även comeback idag och den var så otroligt bra, jag känner typ såhär; OCRBCRWMCUCB. Det kommer komma ett mer spårat inlägg, måste skriva av mig, haha.
 
Hoppas ni har haft en jättefin fredag och får en härlig kväll! ♥
Emma

Låter som en väldigt mysig och bra dag! :)

Emelie Andersson

Kul att få äta med hela familjen iaf, synd bara att du missar släktkalaset :)

sv: Ja det är de verkligen, ett tydligt vårtecken :) ja okej, det är det ju då :D

Boel

Låter som en himla mysig dag :D

Sv: Samma här haha. Är himla klumpig men är fortfarande himla sugen hihi! Är som du sa säkert super skojj när en får till tekniken :D

Cajsa Lindahl

ja verkligen! måste bli bättre att hålla i mina pengar, det här går inte an!

linah

åhh va trevligt:) längtar efter att få se bilderna sen:D

Elin

Vad mysigt det låter! :)

Skogsraah ☾

Låter som en jättebra helg :)

Mikaela

Låter hur mysigt som helst! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress