31 oktober 2014

Hopptjej för en dag!

Hästar

Igår tog jag och min dressyrgrupp oss i kragen och genomförde en hopplektion! Istället för min fina dressyrhäst Gypsy, fick jag rida Blackburn istället, något som kändes ganska annorlunda då jag bara rider Gypsy nuförtiden. ^^ Dock kändes det väldigt bra och det är bra att rida andra hästar också. Dessutom så är min lilla Gypsy hopprädd och brukar inte gå hopplektioner på lite högre höjder. Stackare. 
 
I alla fall, igår red vi ju redan klockan 14.00 istället för 19.00 och det var strålande sol vilket gjorde att vi red utomhus! Superhärligt. ^^ Vi började värma upp med lite tempoväxlingar, volter o.s.v. och jag fick höra att jag hade en "väldigt fin kvalité i galoppen", något som kändes riktigt bra. Vi började hoppa fram på ett räcke och hoppade sen lite olika kombinationer och hinder som vi sen satte ihop till en väldigt lång, och komplicerad, haha, bana! Jag är jättenöjd med gårdagens lektion, han flög över hindrena, vi hade ett bra samarbete och min underbara ridlärare var jättenöjd med min insats!
 
Även om jag är dressyrtjej längst in, var det ändå väldigt härligt att efter alla halvdana dressyrlektioner bara släppa kontrollen och precisionen lite grann och bara köra på med lite fart och action, och samtidigt känna att det gick bra! En väldigt avslappnad lektion och skönt med ett litet avbrott från dressyren imellanåt.
 
Hoppas ni får en fin dag, kram! 
milina.blogg.se

vad roligt :)

Anita

Kul med lite variation :)

My Fredblad

Gud vad kul! Tror du attd et är något du vill fortsätta med?

Emma Grann Fotografi

Men åh vad jag saknar att rida när jag läser sånt här.. så mysigt!

Anonym

Men åh vad roligt att hoppa :) Vad kul att det gick bra! JAg tycker det är lite obehagligt att hoppa typ precis som gypsy haha!

Märta

Men åh vad roligt att hoppa :) Vad kul att det gick bra! JAg tycker det är lite obehagligt att hoppa typ precis som gypsy haha!

Emelie Andersson

Åh vad roligt :D

Sv: tack så mycket, kul att du gillade det! :)

S A R A

ha en bra helg!

Nelly

Så härligt - ombyte förnöjer brukar man ju säga ;D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress