Åh, jag hade ett sånt underbart ögonblick idag!
Vi slutade tidigare så jag och en vän beslöt oss för att besöka vår gamla skola (mellan- och högstadiet) och hälsa på lite lärare (dock fick vi bara tag i en, haha) och hälsade då på min f.d mentor, Pia. Åh, så glad hon blev! Massor av kramar och prat blev det och jag mådde bara så bra just i den stunden. Blev nästan lite tårögd faktiskt. Hon är en sån underbar människa och har alltid funnits där för mig och det var så härligt att träffa henne igen! Vi blev presenterade för hennes nya klass (fyror, så himla söta!) och de ställde massor av frågor och var så härliga. ^^
 
Vi gick genom korridorerna och alla minnen bara kom tillbaka. Det kändes så rätt att vara tillbaka, men ändå så fel. Jag lämnade ju detta liv för några månader sen och har ju gått vidare. Jag är inte musikklasselev längre och går inte på skolan, ändå kändes det som det var igår jag var där och hade körlektion och det var precis som att ens gamla klasskompisar och människor skulle komma ut genom dörren vilken sekund som helst för att gå till nästa lektion. Det kändes så rätt, men ändå så fel.
 
Ett väldigt härligt, men känslosamt ögonblick. ♥
MADDISENJ.SE

Vad roligt :D

Elin

Haft en bra start på veckan?

Life of Johanna

Kul och få träffa sin gamla mentor :)

Josefine

Kul att besöka gamla skolan.

sv: Ja, kram :)

Flisan

sv: javisst vill man hehe :P

Sara

Vilken härlig känsla :)

Ida - foto & häst

åhh så härligt och förstår dig! själv brukar jag och min bff alltid besöka våra f.d skolor, aaaaalltid! vi tycker de är så himla kul, och de blir så glada hahha, och ja alla minnen, helt sjukt asså :')
sv; jaa de var verkligen underbart! :'D

Cornelia

Åh vet exakt hur det är, besökte min gamla skola i våras jag, härligt men jobbigt :)

sv: Tac kså mycket

Emelie

Verkar som ett otroligt fin stund. Har också tankarna på att besöka min gamla skola med. :) men det är faktiskt tungt att gå tillbaka dit med, men ändå kul på ett viss :)

Jessica Nyström

sv: Ja, gud så gott det var!

Svara gärna på de två frågorna i mitt "träningsinlägg", skulle bli superglad. KRAM

Emma Grann Fotografi

Men vad kul!!

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag har inte vågat gå tillbaka till några skolor som jag gått på, blir alldeles för känslosam haha.

ps. Observera att jag bytt bloggadress till min gamla patriciac.blogg.se

My Fredblad

Gud vad härligt att komma tillbkaka! Var det första gången som du var där och hälsade på efter att du har slutat eller? :)

Emmelie

Så mysigt att träffa din mentor igen :-D

Emmy

Förstår den känslan lite, det känns helt enkelt underbart att träffa sina gamla grundskolelärare (även fast man inte hittar alla på en gång hihi) och få tillbaka alla minnen på en och samma gång. <3

sv;
Åh tusen tack! Vi fick nyligen tillbaka det och jag är nöjd. Kram ^^

Flisan

sv: ja super najs :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress