4 mars 2014

Baltazar.

Hästar

Hej!
Igår var det ridning och det var minst sagt en speciell lektion... Det var hoppning och jag hade fina Baltazar, supermysig. ^^ Vi hade vikarie också. Det började med att vi började tio minuter för sent för att gruppen innan drog över så vi körde en snabb uppvärmning som tyvärr inte kändes så effektiv och anpassad för hopplektion. Alltid annorlunda med andra lärare.

Redan så blev det vilda västern då en häst var extra busig och kastade av en tjej. Vi hoppade fram och för min del gick det bra! Sen även en riktigt lång och krånglig bana, haha, vilket också kändes riktigt bra, kände mig väldigt säker och hade bra fart. ^^ Det blev en till avramling av samma ekipage då hela tränset åkte av. Hästen var verkligen helt speedad hela lektionen. Tyckte så synd om ryttaren, men hon var så duktig som slutförde hela lektionen! <3 Ett antal vägringar och nästan avramlingar blev det också, men själv satt jag säkert hela lektionen. En riktigt galen lektion.

Hade ju specxfoto igår och det var så kul! Alla såg så bra ut! ^^ Vi var artister, några var fans och några fotografer. Jag själv var Britney Spears med alldeles för stor skjorta, svarta shorts och rosa fluff i håret, haha, och bl.a. One Direction, Magnus Uggla och Justin Bieber var med. Det kommer ett inlägg med lite bilder så småningom. ^^ Kan bjuda på denna bild på Britney Spears, Justin Bieber, Blue man group och vår livvakt. ;) 


Ha det så bra! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress