Namn: The Bling Ring
 
Genre: Drama/Komedi
 
Åldersgräns: 11 år
 
Handling: Tonåringen Marc är ny på skolan och blir genast vän med Rebecca och de delar båda ett gemensamt intresse för mode. Rebecca är besatt av att ha det senaste modet och är villig att gå hur långt som helst för att få det. Hon har ett självförtroende som Marc faller för och han är snart inblandad i hennes inbrott på jakt efter pengar och lyxsaker, bl.a hos Paris Hilton.
 
Personlig åsikt: Jag tycker faktiskt inte att filmen var så bra. Den var konstigt upplagd och det kändes inte direkt som att filmen hade en ordentlig handling eller mening och slutet var väldigt dåligt och plötsligt. Det enda man såg i stort sett var inbrott, lyxiga saker, fester och massor av egopics. Vissa scener kändes bara onödiga. Det enda intressanta, och sjuka, var att den är baserad på en verklig händelse. Det var faktiskt ett gäng ungdomar som gjorde inbrott hos kändisar i Los Angeles som gick under namnet The Bling Ring.
 
 
FrökenTV, bloggen om tv och film

tycker inte heller den va så bra.

Nelly

Har inte själv sett filmen, men håller med om att den verkar vara rörig :/ Den är ju baserad på en verklig händelse så antar att dom hade svårt att få ihop det på ett bra sätt

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress