God förmiddag! 
Natten blev bättre i alla fall, haha. Eller ja, söta Salmiak höll mig vaken ett tag genom att racea genom buren, men annars så! Tog ett träningspass när jag vaknade och åt sen frukost. 

Igår red jag ju Skatan igen! Först så löshoppade vi de tre stora hästarna, Skatan, Divina och Rolle (smeknamn), och de var duktiga! Rolle som alltid är så snäll och ordentlig trots att han bara är fem är var på riktigt bushumör och rymde två gånger, haha. Sötnosen. Jag tycker löshoppning är intressant, man kan verkligen se skillnaden i sprången och kroppen. 

Sen red jag bara en kortis på Skatan och det gick väl helt okej. Jag hade sån träningsverk sen förra gången så var inte riktigt lika stark. Skippade galoppen för orkade inte hålla henne ordentligt. Hon är en sån som är seg, men fin, i skritten och vill bara öka när man travat ett tag och ska galoppera. Hon vill gärna galoppera fort, haha. Jag hade problem med sitsen och ställde mig lite på tå och lättade i handen när hon blev het, istället för att bli tung i kroppen och ta tillbaka. 

Hon är lite klurig och det är mycket större skillnad att rida en privathäst och ridskolehäst. Jag gillar henne ändå, vi måste bara lära känna varandra. ^^ Det är ju ovant för oss båda. Jag har ju väldigt höga krav på mig själv inom ridningen och vill gärna kunna direkt, men jag måste helt enkelt acceptera att det kommer ta tid, det hade det gjort för ägarna med. Nu lägger jag det passet bakom mig och blickar framåt! 

I eftermiddag kommer min kusin Jens igen och hans familj! Ska bli jättekul. ^^ De stannar till tisdag och imorgon ska vi till Kolmårdens Djurpark! 

Här kommer lite bilder från löshoppningen, påminner om Copyrighten. 







Sandra

fin blogg du har! :)

Matilda Sundin

Åh vad roligt med löshoppning :)

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det kan ta tig att lära känna en ny häst och lära sig samarbeta med den i ridningen, men det kommer du klara bra.

frida

Fina bilder :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress