Hej!
Hur kommer det sig att jag bloggar när klockan är typ tjugo i tre på natten? Jo, det ska jag förklara! Innan jag börjar nattens småkryphändelser ska jag börja med att berätta att jag är livrädd för harkrankar. Ni vet de där med superlånga ben och vingar? Som en muterad mygga. Det är okej om de är en bit ifrån mig och sitter still så att jag vet vart jag har dem och kan fly i panik om så är fallet. Det jag inte klarar av är när de surrar omkring, och speciellt inte när jag ska sova! Det är det absolut värsta.

I alla fall, jag släcker lampan ungefär vid klockan tolv och sover lite från och till fram till tjugo över ett. Då bestämmer jag mig för att leta upp den eländiga myggan som stört mig i över en timme. Går upp, tänder taklampan så att jag ska se bättre och ser självklart ingen mygga (som har gett mig ett myggbett på armen och ett i armhålan, han valde sina ställen väl lilla myggan -.-).Släcker och lägger mig igen. Exakt en timme senare hör jag något oroväckande ljud mot väggarna och jag kastar mig ur sängen och slänger mig på ljusknappen i fasa för en harkrank. Mycket riktigt. En fet harkrank sitter brevid sängen och har sträckt ut sina långa ben. Typiskt. 

Så jag tog mitt pick och pack, insåg att jag inte var trött längre och hämtade lite godis och flyttade ner till gillestugan igen där Snuffe och Salmiak yrvaket tittade på mig och här är jag nu. Tack och lov att jag inte plockade bort sängen, den kan vara bra att ha i såna här "nödsituationer".

Så nu ska jag läsa lite och äta mitt godis. Har tänt lite mysbelysning så det blir väl ett helt okej avslut på denna natt. Hoppas jag kan sova lite i alla fall. Jag insåg just att jag skrivit ett jättelångt inlägg om insekter, haha... 

Hoppas ni sover gott. ❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress