Ibland levererar ju inte Sverige med något sommarväder och det är riktigt synd. Då kan man ju inte göra alla härliga sommarsaker; spela badminton, bada, ha picknick, långa cykelturer i solnedgången...♥ Listan kan göras lång, men det jag nu tänker dela med mig av är 10 olika saker att göra inomhus när vädret helt enkelt inte är på topp!
 
1. Flytta ut ur ditt rum i 24 timmar och se om det känns skönt att "komma hem". En klassiker som jag har genomfört ett antal gånger i mina yngre år, tyckte det var jättekul! Ta med dig allt du behöver, stäng dörren till ditt rum och gå inte in på 24 timmar helt enkelt.
 
2. Ha en spadag. Ta ett långt bubbelbad eller en dusch, basta om du har tillgång till det, ta hand om din kropp med ansiktsmasker, peeling, nagelvård o.s.v. Tänd massor av ljus och ta det lugnt. Ta hand om kropp och själ helt enkelt.
 
3. Se Disneyfilmer. Man blir aldrig för gammal för Disney! Kura upp dig i soffan tillsammans med filtar och en vän och njut av att se era Disneyklassiker.
 
4. Ha en photoshoot. Leta upp en bra vägg att ha som bakgrund, rigga upp kameran, dra på dig en snygg outfit och knäpp av några grymma bilder!
 
5. Kolla på roliga videos. Inget muntrar upp en så mycket på en regnig dag som ett gott skratt!
 
6. Träna. Dra till gymmet eller träna hemma. Dansa, styrketräna eller varför inte köra lite yoga? Valet är ditt!
 
7. Gör en film. Hitta en bra app eller redigeringsprogram på datorn (t.ex iMovie eller Windows Live Movie Maker) och gör en film. Det kan vara bilder från din senaste resa, en textvideo till din favoritlåt eller varför inte filma små snuttar med några kompisar och sätt ihop? Det är riktigt roligt att klippa och klistra!
 
8. Städa ditt rum. Det kanske inte är det roligaste att göra, men det är faktiskt riktigt skönt när det är klart. Har du orken kanske det är dags att ta tag i de överfulla skrivbordslådorna som aldrig töms och rensa garderoben i samma veva?
 
9. Skriv listor. När jag är uttråkad eller ska göra något speciellt skriver jag listor. Jag vet inte varför, jag gillar bara att vara organiserad. Skriv ner 10 bra saker med dig själv, skriv en packlista till nästa resa eller skriv en lista på dina topp 10 filmer.
 
10. Lär dig något nytt. Alltid velat lära dig hur man bakar en kladdkaka? Sök upp receptet och sätt igång! Alltid velat lära dig teckna? Hugg tag i en penna och följ en guide på Youtube! Alltid velat bli ståuppkomiker? Skriv ner lite skämt och öva!
♫♪ sandra

bra tips!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress