Halloj finisar!
Fredag idag och den kunde ju ha börjat bättre. Anlände till resecentrum, tänkte ta en liten genväg och kliva över en liten "stenmur" istället för att gå runt. Självklart var den snorhal, jag halkade, tappade balansen och la mig raklång mitt på resecentrum... Har svullnat upp rejält på mitt lår och har rätt ont i höften. Det gjorde så himla ont och pinsamt var det, men nu i efterhand kan jag skratta lite åt det, haha. Det var i alla fall en snäll man som frågade hur det gick och såna människor uppskattas alltid! :) Jaja, sånt som händer. 
 
Vi började skoldagen med att se ett jättevackert luciatåg i kyrkan, framfört av musikesteterna. Det var så fint, och jag fällde faktiskt en liten tår; dels för att det var så vackert, men lite mer av den anledningen att jag saknar musikklasstiden, speciellt när man ser sånt här. Jag har ju liksom stått och uppträtt i luciatåg i flera år och det faktum att de sjöng låtar som vi t.o.m. sjöng gjorde ju inte saken lättare. Usch. Vackert var det i alla fall. :)
 
Imorgon väntas lite jobb mellan 12-15. Blir härligt att jobba lite extra! ^^ Bak med mormor och morfar blir det också, denna gång mormors havrekakor. Ingen jul utan dem!
 
Hoppas ni får en fin kväll, kram. ♥
julia

Hej var gärna med och tävla på min blogg om ett presentkort på 300 kr på stilrenaklockor.se!

Anonym

Kul med lucia!

sv: Haha ja, dom är så små men tar upp hela sängen :)

emelie andersson

hoppas att smärtan och svullnaden går över <3

sv: ja helt underbara är dessa djur :)

Anonym

Sv: ja det var super skönt :D

ebba

härligt!

svar: ja verkligen supermysigt :)
kramis <3

Emelie

Usch hoppas svullnaden går ner snart, hemskt att rasa omkull ju!! Roligt med lucia i kyrka med, trevlig och glad lucia får du ha idag med sötis! kramis!

Johan

Haha, en sådan vurpa är något man kan skratta åt i efterhand, men där och då är det ju inte så kul :P
Skönt att det iaf inte var någon fara :)

SV: Ja, det var häftigt! Tänk vad man kan görma ed massa färg och lakan :)

Bergs

Tack för din kommentar i min blogg, verkligen supergullig! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress