26 september 2013

Fullt upp!

Hästar

Hej!
Jag har haft så himla mycket den här veckan så känner inte att har hunnit blogga så mycket. Jag hade två engelskatest, spanska redovisning och första delen i Nationella i hemkunskap igår. Idag hade jag ett NO prov och allt kändes bra. :)

Jag kom till min stora fasa, haha, på att jag glömt att blogga om min ridlektion! :O Jag berättar nu istället lite kortfattat. :)

Jag fick fina Blackburn som jag inte ridit på jättelänge så det var kul! Han är en stor och svart och arbetsvillig häst som kräver lite arbete i dressyren. Vi började värma upp och jag fick honom fin i formen. Vi jobbade mycket med formen och ställning och böjning och mycket volter. I det stora hela var han fin i formen hela lektionen, men kunde blivit bättre. Jag hade lite svårt att hitta stödet på yttertygeln, men det blev i alla fall bättre i slutet så framsteg gjordes! :)

Imorgon är det fredag och det är bara några få dagar kvar till Malta! Klockan 4.00 söndag morgon samlas vi i klassen vid en parkering och sen bär det av till flygplatsen och Malta! ^^



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress