13 september 2013

Bussotur!

Okategoriserat

Hej! 
Idag var det en rätt så vanlig fredag. :) Först engelska, sen svenska och sen dags för idrott. På idrotten skulle vi jogga till parken och sen köra frisbeegolf! Det är ungefär som golf, fast med frisbee. Målet är att få i frisbeen i en korg på så få kast som möjligt på 18 banor. Det var kul att prova något nytt, men lite klurigt. :) Sen hade vi lunch, klassråd och sist NO. 

Idag är det ju fredag den trettonde och jag klarade mig utan otur hela skoldagen. Tills det var dags att åka hem vill säga... Jag och mina kompisar som skulle åka buss gick ner till busshållplatsen och väntade på bussen som skulle komma om ungefär tjugo minuter. Vi väntade men den kom inte. När den äntligen kom, en hel kvart försenad, stannade den inte vid vår hållplats! Det var väldigt underligt för den bussen vi åker stannar ALLTID på den hållplatsen. Vi ringde till ett nummer man ska ringa om man har problem med bussarna, men fick inget svar. Tjugo minuter senare kom nästa buss vi kan åka och vi pratade med busschauffören om vad som hänt. Hon sa att det absolut var fel av den tidigare bussen att inte stanna och att de måste stanna vid varje hållplats de ska stanna vid. Hon sa också att hon skulle ringa och fråga vad som hänt. 

Lite senare ropade hon ut i högtalaren att bussen hade haft problem och det var därför den var försenad och att bussen var för full (vilket det verkligen inte såg ut som att den var när den åkte förbi!), men han beklagade att han inte skickat ut en extra buss. En timme och tio minuter efter skolan slutat var jag hemma! 

Hem kom jag ju, men det är riktigt frustrerande när bussarna inte kommer som de ska, man kokar av värme (vi sprang till Netto och köpte dricka medan vi väntade för det var så varmt, haha) och man har världens största och tyngsta väska...

Nej, inget bra avslut på skoldagen. Ikväll ska jag iallfall till min fina vän Frida och umgås, så det blir kul! :) 



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress