23 oktober 2013

Teori!

Hästar

Halloj!
Den här veckan har julen börjar plockas upp och det är kul! Idag spelades det julmusik vid "jultorget" där allt är och det blir bara juligare och juligare. ^^ Supermysigt!

I måndags var det ju teori istället för ridning och vi började med att fylla i lite papper, typ vad vi är bra på inom ridningen, vad vi vill göra mer, vad vi vill utveckla o.s.v. Sen diskuterade vi lite olika moment inom dressyren och hur en häst är när den går i form, skillnaden mellan att gå i form och gå på tygeln och sånt. Sen fick vi faktiskt ta på oss ett träns, haha, som vi trädde över huvudet så det hängde på magen och så höll vi i bettet. Vi skulle luta oss framåt och en annan hålla tyglarna så vi kände att den gav oss ett bra stöd och att vi litade på personen. På det sättet fick vi känna hur det känns för hästen när den har ett bra stöd och när den inte har det. Nyttig lektion! :)

Idag började jag också packa inför Gran Canaria som jag och familjen åker till på lördag! ^^ Oroa er inte, jag fixar lite tidsinställt. 



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress