Hej!
Ja, i fredags så åkte ju jag på konfirmationsläger tillsammans med 5-6 konfirmationsgrupper (minns inte exakt) i församlingen samt ledare. Vi åkte i två bussar, en vanlig och en dubbeldäckare, och dubbeldäckaren kom till kyrkan och hämtade upp hälften av oss vid klockan 17.15. Resten åkte buss från stan. Jag åkte med mina fina kompisar Frida, Sophie, Ida och Jeanette.Lägret var ju som sagt på ett ställe som heter Gransnäs som ligger nära en sjö med små, mysiga hus, ett fritidshus, ett kapell, en matsal och så. Gransnäs ligger i Småland och det var jättefint! Det var en mysig bussresa och när vi kom fram tog vi vårt bagage och gick direkt till matsalen och åt kvällsmat. Där träffade vi fina Moa och lite andra kompisar som hade åkt med den andra bussen. Under maten fick vi lite information och ett schema inför lördagen. Vi blev sen tilldelade våra hus och varje grupp sov för sig. Jag, Frida, Sophie och Jeanette delade rum på övervåningen och vi var det ända rummet där uppe så vi hade också som ett eget litet vardagsrum utanför. Ida och Moa är tyvärr i en annan grupp så de sov i ett annat hus.
 
När vi hade gjort oss lite hemmastadda var det samling i fritidsrummet då vi gjorde lite lekar för att lära känna varandra. Först skulle man ställa sig i en stor ring efter sitt namn från A-Ö, sen efter månad och datum som man fyller år och sen efter längd. Det var kul och redan då började man få kontakt med lite andra människor! :) Vi sjöng också lite, bad lite böner tillsammans och hade det mysigt. Efter det hade vi lite fritid så vi passade på att umgås med varandra och besöka lite andra hus. :) Sen var det dags att göra sig iordning och sova. En mysig första kväll! ♥
 
Fortsättning följer!
 
Jag har nu skapat en ny kategori som jag kallar för " Värt att minnas ". Där kommer jag samla inlägg om saker som jag helt enkelt vill minnas och komma ihåg, som det här lägret t.ex. :)
 
Ha det bra! :)
//
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress