Hej!
Igår var mamma ledig så hon, jag och syster tog tag i huset och storstädade inför kvällen. Efter det tog jag och syster en liten tur på moppen då jag skjutsade. Jag har aldrig skjutsat "på riktigt" förut mer än pappa, men det gick väldigt bra! :) På kvällen kom våra gäster, en kompis till mig som jag ridit med vars familj vi brukar umgås med. Vi åt jättegod mat, spelade kort, badminton och jag och Ellen, som hon heter, åkte in till centrum och köpte godis. När jag kom tillbaka skjutsade jag hennes lillebror en bit också för han ville så gärna, hihi. En väldigt trevlig kväll! ♥
 
Idag kom fina Tilda hit och vi pratade, spelade badminton och åkte en sväng på moppen och köpte mat. :) Har inte träffat henne sen skolan slutade så det var väldigt kul. ♥ Om ett tag får vi pappas kusins familj på besök för lite middag och en trevlig kväll. :)
 
Imorgon ser dagen ut som så att det är dags att åka till Stadium Sports Camp med konfirmationsgruppen som jag är "ledare" för. Jag kommer vara borta hela veckan och inte komma hem förens någon gång på lördagen och på söndagmorgon är det dags för deras konfirmation. Vi får alltså se om jag hinner blogga på lördagen. Jag ska försöka fixa några tidsinställda inlägg så bloggen inte blir helt tom under veckan. Förhoppningsvis kan jag kanske blogga lite från mobilen när jag får tid och om internet funkar och så, men jag lovar ingenting.
 
Ha det JÄTTEBRA så hörs vi om en vecka! ♥
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress