Fortsättningen på min vecka på Stadium Sports Camp!
 
onsdagen skulle vi ha gjort en grej som kallas för Expedition Sports Camp som är samarbetsövningar som varje grupp ska göra och man tävlar mot varandra. Nu var det ju tyvärr så att regnet öste ner och det var väldigt kallt så det blev inställt. :( Istället fick vi ett papper med kluringar att lösa och uppdraget att skriva en egen låt och göra en musikvideo. Vår låt blev bra, men videon desto sämre, haha. Det slutade med att vi bara filmade när vi stod och sjöng. ;) Lite synd att vi inte hade tid till det andra för vi var så engagerade! På kvällen åkte vi till kyrkan och övade till konfirmationen. :)
 
torsdagen var det dags för match igen på kvällen. Vi hade en träning och lekte och körde brännboll på den andra, hihi. Sen var det match, också denna mot tjejer födda 1999. Likadant den är gången, jag får en hård tackling, ramlar på rygg, slår i bakhuvudet och tappar luften igen. Aj aj, inte schyst. :(  Vilka vann? Jo, vi igen! 5-2! ♥ På denna match kom min familj och tittade och fotade. :)
 
Det blev fredag och veckan började närma sig sitt slut. Vi åkte till kyrkan på morgonen och övade och efter det åkte vi och köpte glass. :) Efter lunch var det träning, men eftersom det var den sista så lekte vi och myste istället. ♥ Efter middagen, klockan 19.00, började discot. Jag och min fina vän Rebecca kände inte direkt att det var något för oss så vi gick runt och pratade, åt godis, umgicks med vår unga ledare Camilla och hade det bra. ♥ På kvällen så var det ju det kända "kalsongracet" bland fotbollskillarna, haha. Det går då ut på att alla killar som vill, de som bor på undervåningen, springer ut på bakgården i enbart underkläder... Det har blivit någon typ av tradition att de gör det på fredagen och jag ska säga att jag tycker synd om ledarna som vill gå och sova och att jag kunde överlevt utan den bilden av alla killar.
 
I alla fall, det blev lördag och dagen att åka hem var kommen. Vi städade och bar ner våra väskor och åt lunch. Efter lunchen var det fotbollsavslutning och fyra i varje fotbollsgrupp, vi var 25 grupper, får ett varsitt pris. "Sunshine of the week, Fighter of the week, Friend of the week och Artist of the week." De fyra som vann var utsedda av ledarna i gruppen och jag vann "Sunshine of the week"! Jag har alltså varit gladast och mest positiv i vår grupp! :) Jag fick en fin t-shirt med text på. Vi hade sen en samling med bara vår grupp och vi fick ett varsitt presentkort på en kryssning för fyra personer (!) och en personlig hälsning från ledarna som de skrivit ner.♥  Sen var det den riktiga avslutningen med allihop och dansarna uppträdde och gymnasterna också och så visade de vilka som vann pappret med kluringarna och en film från veckan och så. Tyvärr blev det inget av tävlingen med låten för det var bara vi och en till grupp som skickat in, haha.
 
Det blev sen dags att åka hem. :( Jag har haft så kul så jag kan knappt beskriva allt med ord vad vi har gjort och jag har säkert missat och berätta vissa småsaker, men så är det. Det har helt enkelt varit så mycket kul att jag knappt kommer ihåg allting. En oförglömlig vecka. ♥
 
 
 
De har ett speciellt tv-team på SSC som går runt och filmar vad som händer på lägret och här var de och intervjuade en av våra unga ledare innan vår första match och så filmade de lite när vi värmde upp! :)
 
Ett bildinlägg kommer!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress