Hej! ♥
Nu är jag hemma från Stadium Sports Camp (SSC)! Hoppas att ni har haft det bra och att min nagelguide har uppskattats. :) Jag märkte nu i efterhand att inläggen kanske inte har varit så "korrekta" som de brukar med stavning och grejer, vilket jag är väldigt noga med, haha, men jaja. Läsligt var det ju i all fall. ;)
 
Ja, veckan har varit jättebra med härliga kompisar, ledare och aktiviteter! Om någon glömt så ska jag bara förtydliga att jag var där med en konfirmationsgrupp som jag är "prao-ledare" för, alltså inte någon helt ihopsatt grupp med deltagare som alla grupper på SSC är utan jag kände alla innan. Eftersom vi var där som konfirmationsgrupp så körde inte vi någon stenhård träning utan mest lite teknik och så och vissa pass badade vi eller lekte istället, hihi. :)
 
söndagen anlände vi och träffade vår fotbollsledare, Jackie. En dansk kille på 23 år som nu bor i Sverige och bättre tränare får man nog leta efter, haha. Han var så bra, skämtsam, rolig och jag slår vad om att utan honom som ledare hade det inte varit lika roligt! ♥ Vi fick våra rum och efter det gick vi en liten rundtur runt området och sen hade vi fotbollsinvigning med alla som skulle spela fotboll. Efter det hade vi invigning med allihop då vi fick lite info, jätteduktiga dansare dansade och rapparen Malcolm B från X-factor var där och uppträdde! :) Häftigt! Vi hade vår första träning som var väldigt kul och inte för hård, mest lite lek med bollen, hade fritid, hängde i Activity Town, där det finns massor av roliga saker så som tv-spel och så, och bara var.
 
måndagen tränade vi och på det andra träningspasset gick vi och badade istället. :) Efter middagen provade vi på en sport som heter "Goalboll". Den går, i korta drag, ut på att stoppa en boll från att rulla in i mål med att enbart höra ljudet av bollen (den hade något i sig som gjorde att den skramlade) då man hade ögonbindel på sig. Vi gick igenom teknik och regler och blev indelade i lag, tre i varje. Det var väldigt kul, men lite läskigt att man inte såg något. :) Vi fick också våra fina tröjor och tog ett kort på laget!
 
Tisdagen bjöd på träning och prova på sporten "Lacrosse".  Man är två lag och har som en "skopa" som man har bollen i och så ska man kasta den till varandra och göra mål. :) Väldigt kul! Den andra tränigen använde vi till teori och kostkunskap. Efter middagen var det dags för vår första match! Den var mot tjejer som var födda 1999 och det var lite hotfullt att möta dem för eftersom de är ett hopsatt lag som valt att spela fotboll så är alla fotbollskunniga och spelar flera gånger i veckan vilket alla i vår grupp inte gör. Vi var dessutom några man kort p.g.a skador så Jackie och våra unga ledare fick rycka in och spela, haha. Vi körde också utan avbytare och vi körde två halvlekar på 30 minuter. Jag blev dock otroligt hårt tacklad så jag hamnade på rygg och tappade luften så jag fick vila en stund. Inte kul. :( I andra halvlek körde jag igen. Gissa vilka som vann? VI! 7-3! Vi var så glada! :D Bästa laget! ♥ Min fina vän Frida var där och tittade på med och tog fina kort. :)
 
Fortsättning följer imorgon!
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress