Hej!
Igår var jag ju i Stockholm med min konfirmationsgrupp och det var helt otroligt!
Det var verkligen jättekul och det blev så fint när det började mörkna och alla stadens ljus lyste upp. ♥ Senast jag var i Stockholm var ett tag sen så det var kul att åka dit igen!
 
Vi åkte med bussen från kyrkan ungefär vid klockan 12.00 och var framme i Gamla Stan vid klockan 14.00 ungefär. Då fick vi gå fritt i två timmar så jag och mina fina kompisar Frida och Sophie började leta oss upp mot centrum och alla butiker. Efter ett tag hittade vi till Hollister och gick in där ett tag och sen köpte vi en varsin otroligt god och krämig glass innan det var dags att leta sig tillbaks till Gamla Stan och hitta restaurangen vi skulle äta middag på. Vi träffade resten av gruppen på den italienska restaurangen Vanpiano och där åt jag en otrolig pastarätt med tomatsås, mozzarella och parmesan, jättegod! Man fick också välja vilken pasta man ville ha så jag tog tagliatelle. :)
 
Sen fick vi gå lite fritt igen och då gick vi och kollade i lite mysiga affärer och sen började vi dra oss uppåt mot teatern Göta Lejon där vi sen skulle se musikalen Jesus Christ Superstar! På The Body Shop hittade jag en duschcreme och en body butter som luktade jättegod choklad och på Monki hittade jag en tröja med lite grönt och svart mönster! :)
 
Klockan 19.00 samlades vi på Göta Lejon och fick våra biljetter och jag köpte ett program också. Vi gick och satte oss och 19.30 började musikalen! Den var väldigt bra och Ola Salo som spelade Jesus har ju en otrolig röst! Bra låtar, bra skådespelare och man förstod handlingen. En riktigt bra musikal! ♥ Sen var det bara att sätta sig i bussen och åka hem igen. Det var en väldigt bra och rolig dag med allt från bussresor till den storslagna musikalen. Ett minne för livet! ♥
 
Ikväll ska jag till min vän Ida och träffa henne och några andra fina kompisar och sen sover vi över där. Det blir kul! :)
 
Bilder från dagen i Stockholm kommer att komma så småningom.
 
Ha en bra lördag! :)
//
Nelly

Det låter verkligen som en rolig dag! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress