Ja, nu börjar 2013 lida mot sitt slut och det var ett händelserikt år för mig. Tänkte göra en liten summering av det gånga året:
 
* Jag har fyllt 15 och konfirmerades då på samma dag som min födelsedag inträffade. Konfirmationen bidrog med många härliga minnen och läger.
 
* Jag tog körkort för EU-moped.
 
* Jag var "miniledare" för en konfirmationsgrupp. Med gruppen tillbringade jag en dag på Boda Borg, en helg på ett mysigt läger vid vattnet och en vecka på Sports Camp. Även den här konfirmationen bidrog med många härliga minnen och jag utvecklade även min fotbollsteknik. ;)
 
* En person jag verkligen beundrade och såg upp till lämnade världen, Cory Monteith. Även om jag inte kände honom personligen blev jag ändå fäst vid honom och serien han medverkade  iså det var svårt att höra vad som hänt. Vila i frid Cory. ♥
 
* Ännu värre var det när min underbara farfar gick bort. Jag träffade honom nästan varje vecka och han var verkligen glad i stort sett hela tiden med godispåsar till oss barnbarn i högsta hugg. Jag kommer aldrig att glömma honom och den underbara och enkla människa han var. Han kommer alltid att leva kvar inom mig. Det var så jobbigt att höra om händelsen då han inte alls var sjuk innan han gick bort så man var inte alls beredd på det, men samtidigt känns det skönt att han inte hann lida. Begravningen kunde heller inte blivit mer perfekt. Vila i frid farfar. ♥
 
* Jag började nian och åkte på en underbar klassresa till Malta! Det lätt några av de bästa dagarna i mitt liv.
 
* Höstlovet tillbringades på Gran Canaria med bästa familjen.
 
* Jag träffade Robin Stjernberg!
 
* Massor av konserter och luciatåg med min härliga klass uträttades, men tyvärr var det även bland de sista och nu har vi bara några få konserter kvar innan vi skiljs åt.
 
* Jag upplevde min första (tror jag, haha) jul utan snö.
 
 Det har hänt sååå mycket mer under det här året, men skulle jag berätta allt så skulle inlägget aldrig ta slut, haha.
NU TAGGAR VI INFÖR 2014 SOM ÄR FULLT MED NYA UTMANINGAR, HÄNDELSER OCH MÖJLIGHETER! ♥
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress