Hej!
Nu är jag hemma från en bra helg med familjen, farmor och mina kusiner! ♥ Jag ska berätta lite kort om helgen, men först ska jag berätta om avslutningen vi hade i fredags, jag har ju nämligen jullov nu! ^^ Avslutningen var dock en stor besvikelse. För några veckor sen fick vi reda på att vi inte skulle ha avslutningen i den vackra lokalen vi bruka ha i då den redan var uthyrd så vi skulle få ha den i en stor idrottshall istället. Lät ju inte så kul, men bara att gilla läget. På avslutningsdagen samlades klassen i klassrummet tillsammans och fikade och pratade minnen. Det var mysigt! :) Sen promenerade vi till hallen. Lärare och elever hade försökt göra hallen så julig som möjligt och den blev faktiskt helt okej. :)
 
På alla julavslutningar vi varit med på har ALLTID niorna stått i centrum. Det är de som håller i allt och är konferencierer, det är de som uppträder, det är de som gör allt helt enkelt. Vi blev ju en aning besvikna när vi bara fick göra en låt i kör med parallellklassen (andra år har niorna sjungit minst två eller tre låtar)och den låten hade vi inte ens varit med och valt. Sen var åttor också tillåtna att göra soloframträdanden och fyrorna var även med på ett hörn. Jag är helt för att alla ska få vara med att delta i saker, men just den här avslutningen ska ju bara handla om oss och jag var långt ifrån ensam att dela den åsikten. Det var ju liksom vår sista. :( Riktigt synd att vår sista julavslutning inte blev som vi tänkt, men ja. Sen fick vi våra betyg och efter det följde jag med Hilda hem och fikade. :)
 
 
 
Senare samma dag åkte jag och familjen till mina kusiner där vi varit över helgen och firat lilljul med julmat och paketspel och massor av andra juliga saker. ^^ I paketspelet lyckades jag kamma hem två fin fina vinster! Bilder på det kommer när, och om, jag lägger upp bilder på mina julklappar. Imorgon är det första lovdagen och ridning klockan 12.00 istället för 18.00. Jag anländer till stallet i dagsljus för första gången på flera månader, haha! ;)
 
Idag är det ju fjärde advent och bara två dagar kvar till jul! ^^
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress