Hej!
Igår var det dags för ridning igen och det var dressyr och hästbyte. Jag fick min älskling Grayson! ❤️ Lektionen var inte riktigt som vanligt. Istället för att ha vår vanliga lärare Nina, fick vi ha en kille som heter Pierre (vi red för honom någon gång för jättelänge sen också tror jag) istället. Han håller på att utbilda sig till ridlärare. Han var jättetrevlig och så såg han ju rätt bra ut också, haha... ^^ 

Vi jobbade med övningen "Tagen bakdel" som är början till övningen "Sluta" och det gick bra. Grayson gick i en fin form och han var mjuk och följsam. Vi samarbetade riktigt bra! Vi övade lite tempoväxlingar också, t.ex fatta galopp från skritt. 

Lektionen var jättebra och Pierre var en jättebra lärare. Om jag får lov att skryta lite så sa han bl.a att jag var jätteduktig och att det var jättekul att se mig rida o.s.v. ^^ Hihi, man blir alltid lite extra stolt när man får så mycket beröm av en annan lärare.  

Igår hade vi också repetition hela dagen med stans Symfoniorkester och det hade vi idag också. Idag slutade vi redan runt klockan 12! ^^ Ikväll är första konserten och imorgon är det dags för den andra. 




 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress