20 april 2013

Kolmården!

Djur och natur

Hej!
Igår kväll hade jag en jättemysig kväll med bästa vännerna! ♥ Vi åt lasagne och Ben & Jerry's till middag och efterrätt och så blev det film, prat, skratt och godis! Härlig kväll! :)
 
Idag var det upp med tuppen för att sedan åka mot kyrkan och ta bussen till Kolmårdens djurpark med konfirmationen! Där var jättemånga grupper så vi var runt 1200 personer! När vi kom dit var det först lite information och sen gick vi till delfinariet då vi fick reda på vad människor och delfiner har för gemensamt och så fick vi se de göra lite trick. :) Sen fick varje grupp en speciell karta där det stod hur vi skulle gå för att hitta alla frågor i rätt ordning. Där gick vi runt i parken och svarade på frågorna, fotade, fikade, åt mat och njöt av djuren, djurungarna och det fina vädret. ♥ Dagen avslutades sen med en mässa i delfinariet igen och vi sjöng lite sånger och så. En jättebra och mysig dag! ♥ Jag ska försöka få ihop ett inlägg så småningom med bilder från dagen. :)  
 
Igår var det den 19 april och exakt en månad kvar till min konfirmation och födelsedag som sker samma dag! Nu börjar nedräkningen! :D
 
Trevlig lördagkväll! :)
//
 
Nelly

Vad mysigt det låter :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress