Hej!
Den här helgen har verkligen varit användbar! Har fått massor gjort och samtidgt hunnit med saker jag vill göra. :) Om vi ska korta ned min helg lite till ett vettigt inlägg, haha, så har den sett ut ungefär så här:
 
* I fredags var syster och hennes kompis på disco så då spenderade jag ungefär en timme till att våffla, spraya och fixa deras hår. Fina blev de!
 
* Ordentlig träning har hunnits med alla dagar.
 
* Undanplockning av kläder i mitt rum, städning av mitt rum, städning av "mitt" badrum (jag har alla mina saker där, tandborste o.s.v men badrummet får såklart användas av alla) och dammsugning av "källaren" har också hunnits med. Egentligen är det ingen källare, vi har både tv, soffa, akvarium m.m där så någon såndär läskig källare är det inte. Gillestuga?
 
*Besök av mormor, morfar, farmor och farfar som var här för att fira pappa.
 
*Filmmys och övernattning i vardagsrummet med finaste syster.
 
* Shopping med bästa mamma då mycket nödvändiga saker hittades: Konfirmationsklänning, ett par vita skor till konfirmationen, ett par enklare ballerinaskor och två par jeans, ett par ljusblå och ett par mörkblå.
 
*Pluggning av både teori till EU-mopeden och NO till skolan.
 
* Promenad med sötaste hästen, mockning, fodring, genomgång på banan av dressyrprogrammet jag ska rida imorgon, mys, borstning, besök av två nyfikna tjejer som ville klappa och en liten film från promenaden.
 
* Bakning av chokladmuffins som nyss togs ut ur ugnen.
 
Ja, ungefär sådär! :)
Som jag nämnde så har jag köpt lite nya saker som det kommer komma upp bilder på och så knåpade jag ihop en liten film i VideofyMe från promenaden som jag nog tänkte lägga upp. :) Något av de kommer upp ikväll, det andra imorgon.
 
Imorgon har jag körlektion igen då vi ska köra på landsväg! :) Spännande! Efter det är det dags för ridning igen då det inte riktigt är en vanlig lektion. Vi ska alla visa upp våra dressyrprogram som vi ska bli bedömda på så alla kommer värma upp lite olika tider och självständigt. Jag ska rida ett program som heter LC:2 och på fina Baltazar! ♥
 
Ha det bra! :)
//
 
 
 
Lovisa

Bra att du har pluggat NO Alice! Det har inte jag... :S

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress