Hej!
Nu är jag hemma från ett riktigt roligt och fartfyllt konfirmationsläger med min grupp, onsdagsgruppen, och torsdagsgruppen! :D
 
Vi blev hämtade av en buss vid kyrkan på fredag kväll som skulle ta oss till ett församlingshem där vi skulle övernatta. Huset var jättefint och jättestort med stora rum och fin inredning. Vi fick välja säng och fixa lite med våra saker och sen blev det lite information. Vi blev indelade i matgrupper som skulle ha ansvar för middag, frukost och lunch. Till middag blev det taco som vi åt i den fina matsalen med dimmrad belysning och massor av tända ljus. Jättemysigt!
 
På den senaste träffen med gruppen hade vi börjat med tema döden och det fortsatte vi med denna kväll. Det dukades upp med chips, ostbollar och läsk och vi såg på " I taket lyser stjärnorna ", en film baserad på Johanna Thydells bok med samma namn. Väldigt bra film, men också sorglig. Sen fick vi göra lite vad vi ville så det blev lite kortspelande och äventyr i huset!
 
På lördagen efter frukosten så sjöng vi en psalm och pratade om filmen och efter det gav vi oss ut på en tre kilometers tur i skogen! På vägen fick vi stanna vid olika stationer och göra saker som hörde ihop med speciella ord ur bibeln som vi har pratat mycket om. På en station fick vi t.ex gå med ögonbindel på ett led, välja en bild som man tyckte hörde ihop med ett speciellt tema och gå i tystnad. Efter varje station fick vi en pärla i en speciell färg som representerade ordet.
 
När vi kom tillbaks var det dags för lunch och den här gången var jag med i den gruppen som skulle fixa det. Det blev köttbullar och potatismos! Av pärlorna vi hade fått på vandringen så gjorde vi armband som vi fick ta med oss hem! Väldigt kul! Sen var det bara att packa ihop, städa och vänta på bussen.
 
När vi kom tillbaks till kyrkan var det en gudstjänst med gospel som vi stannade på! Riktigt roligt! Sen var lägret slut och det var dags att säga hejdå till alla. :(
 
Har verkligen haft en jätterolig och mysig helg med massor av aktiviteter och lekar och man har verkligen lärt känna alla på riktigt. ♥ Tack för ett minne för livet!
 
Igår kväll var vi också bortbjudna på middag hos pappas kusin och det var jättetrevligt! Mamma och pappa firade också 11-årig bröllopsdag igår!  ♥
 
Idag har vi varit på julmarknad, jättemysigt, och imorgon är det skola och hopplektion med Blackburn! :)
 
Ha det bra!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress