Hej!
Nu är det snart dags att sätta sig i bilen och åka hem efter en riktigt rolig helg hos kusinerna! 
I fredags när vi kom så tog vi det bara lugnt, åt taco, umgicks och såg på film. :) Igår bar det av till en liten julmarknad då jag såg två jättesöta kaniner, en mamma och en unge, i keramik. Jag beslöt då att den lilla ungen fick följa med mig hem. Väldigt söt! Sen skulle vi egentligen åkt och grillat korv, men då regnet vräkte ner så tyckte vi att det var bäst att åka hem. Det fick bli grillning på alltanen istället och det funkade också bra! Igår kväll så spelade vi två klassiska spel som vi nästan alltid brukar spela när vi träffas, " Med andra ord " och " Paketspelet " ( det spelar vi bara när vi träffas runt jul, men nu kommer vi inte träffas vid jul så då spelade vi det nu istället ) ! 
 
I " Med andra ord " så är man i två lag och ska på en viss tid beskriva ett ord som står på en bricka utan att säga själva ordet inför lagkamraterna som ska gissa! Ett väldigt roligt spel och igår var de barnen som tog hem segern! 
I " Paketspelet " så är det några som har skaffat " hemliga paket " som är inslagna och ligger på bordet. En tärning går runt och får man 1 eller 6 så får man välja ett paket. När alla paket är slut så öppnas de och ett tidtagarur sätts igång på 10 minuter. Nu går tärningen runt igen och får man 1 eller 6 så får man ta ett det paket man vill ha från vem som hälst! När tiden är slut kanske några sitter med lite fler paket och några med kanske lite mindre paket. Jag lyckades vinna till mig ett doftljus som doftar vanilj, en fin och färgglad kökshandduk och en bakbok! :) Ett riktigt roligt spel oavsett vinst eller inte! En riktigt bra helg. ♥
 
Snart väntar en bilresa på ca 4-5 timmar och sen dags att ladda om för en ny skolvecka efter lovet! Lovet har varit väldigt bra med turer bort till stallet, kusinerna och lite allt möjligt. ♥
 
Imorgon är det ju skola igen och det ska bli väldigt kul at träffa alla kompisar och se vad de har haft för sig på lovet! På kvällen är det dags för ridning igen och hästbyte då jag förhoppningsvis får ha Blackburn igen. :)
 
Bilder från helgen kanske kommer någon gång i veckan.
 
Ha det bra! :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress