Hej!
Idag är det bara tio dagar kvar till jul! 
Idag har det varit repetiton hela dagen med de övriga musikklasserna inför julkonserterna vi ska ha nästa vecka. :) Vi började klockan 8.30 och vi satte oss i våra stämmor och började repa. Sen var det dags för min klass att åka iväg på ett sista luciatåg. Det gick väldigt bra! :) Sen åkte vi tillbaka till repet och övade och efter ett tag blev det dags för lunch. Rep ett tag igen och sen var det slut. :) Nästa vecka ska vi också repa hela måndag, tisdag och onsdag och vi ska ha två julkonserter, tisdag kväll och onsdag kväll. Det blir kul!
 
Imorgon ska jag och syster åka till mormor och morfar och stanna där till söndag. Då kommer också mamma och pappa och resten av släkten och då ska vi fira min kusin, min morbror och min morfar som har fyllt år! :) Eftersom jag blir borta i helgen så är jag osäker på hur uppdateringen kommer att bli, men ska försöka fixa några tidsinställda inlägg. :)
 
Nu ska jag sätta mig och titta på en film på tv:n med bl.a Zac Efron som heter Charlie St. Cloud som jag fastnade för på tv-reklamen. ♥ Om jag tycker den är bra så kommer den säkert upp som filmtips! :)
 
Ha en trevlig fredagkväll! :)
//
 
 
Nelly

Tiden går verkligen fort! :) Åh, saknar det där med att träna julsånger med kören inför avslutningen ^^

sv: Aw, tack :D

majsan

bli veckans blogg? kolla in min blogg för mer info!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress