Hej!
Idag har det varit den andra dagen av årskurs 8! Ni som läste min blogg igår vet ju att idag hade vi sammarbetsövningar, men först fick vi träffa en av de nya eleverna som ska börja i klassen, vilket var jättekul!
Sen började vi med sammarbetsövningarna då vi körde en namnlek som går ut på att man skakar hand med varandra och sen byter namn och så håller man på tills man fått tillbaka sitt namn. En kul och förvirrande lek!
 
Sen skulle alla ställa sig i en ring och hålla varandra i händerna, sen ska man ta sig igenom en rockring utan att släppa händerna och sen gjorde vi en lite annorlunda variant på den. Sen skulle vi köra den klassiska "Knuten" då man ställer sig i en ring och blundar och tar tag i varandras händer och sen ska man trassla ut sig. Efter det var det dags för rast och efter den ännu mer lekar! Denna gång blev vi indelade i två lag och det stod två rader med stolar längst med väggarna på klassrummet. Nu skulle alla ställa sig på en stol och flytta sig till andra sidan av klassrummet och ställa upp på en snygg rad. Utan att nudda golvet!  Den som klarade att få hela laget till andra sidan först, vann.
 
Sista leken med klassen var en ordlek då vi också var i två lag och alla fick en lapp med en bokstav i pannan. Nu skulle man lista ut vad ordet var. Utan att prata! Sen var det lunch och sen en brännbollsmatch med grannklassen!
 
Ja, det var en riktigt rolig och annorlunda dag idag! :D
Imorgon är det skolfoto och aktiviteter med fadderbarnen. :)
 
Ha det bra!
Anonym

va kul ni verkar haft det :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress